Shinhan PWC akvarelfarver

· Jeg er helt klart til tubeakvarelfarver. Jeg blev overbevist, da jeg var på kursus i efteråret 2020. Schmincke Horodam 15ml. tuber var, hvad jeg lagde ud med. Synes godt nok at priserne er i den høje ende og begyndte at undersøge, hvilke mærker, der ellers er på markedet. 

I DK er det Snkt. Peterborg, Schmincke, Maimeri og Winsor Newton mf. som jeg oftest støder på, men kan se på YouTube at der findes et utal af forskellige mærker. Dog er de ikke at få i DK. Jeg fandt mærket Shinhan. der er et Sydkoreansk fabrikat og som forhandles hos Penstore i Stockholm. Det er dog vigtig at vælge PWC, der er den professionelle linie. 

Shinhan farverne i 15ml. tuber begynder priserne ved 29 kr. og slutter for den dyreste på 79 kr. Til sammenligning med Schmincke Horodam begynder priserne her på ca. 85 kr. og slutter et sted godt over 150 kr. 

Kan Shinhan så være noget værd? Ja, det vil jeg afgjort mene. Nu har jeg brugt dem i gennem længere tid og er begejstret for farvernes klarhed og også lysægtheden. Har haft et ark med primærfarverne liggende i vindueskarmen i solen for at se om der sker en blegning. Efter 3 mdr. kan jeg ikke se nogen forskel endnu. 

Så helt klart en anbefaling herfra til virkelig gode farver til en virkelig fantastisk pris. 

Find farverne her:

Penstore.dk